Betrouwbare, scherp geprijsde occasions in Culemborg en omgeving vinden? U bent bij BOVAG Autobedrijf van Dompzelaar welkom voor de in- en verkoop van occasions, maar ook voor het onderhoud van ieder merk. Onze universele autogarage nabij Culemborg biedt u een unieke twee jaar garantie op al het onderhoud!

Autodealer vlakbij Culemborg

Op exact 14 minuten rijden van Culemborg vindt u onze autodealer showroom en ruime garage in Vianen. Wij zijn zeer eenvoudig bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid. Als u op zoek bent naar goede, betrouwbare occasions in Culemborg, dan is een bezoekje aan onze showroom het méér dan waard. Er staat altijd een kop overheerlijke bonenkoffie voor u klaar!

Als BOVAG autobedrijf nabij Culemborg kunt u ervan uitgaan dat ons aanbod goedkope occasions niet alleen scherp geprijsd is, de voorwaarden zijn ook gunstig. U kunt altijd een tweedehands auto bij ons aanschaffen met BOVAG garantie. Daarbij denken wij graag met u mee in de voor u meest verstandige en meest gunstige vorm van aankoop. Naast directe aankoop, kunt u bij ons ook een auto private leasen, kopen op afbetaling (financiering) en zakelijk leasen.

Vanzelfsprekend kunt u te allen tijde uw huidige auto inruilen bij de aanschaf van een occasion of nieuwe auto.

Autodealer Culemborg: Full-Service

Wij zijn niet alleen een showroom met een ruim aanbod interessante occasions, wij hebben ook een ruime autogarage waar wij onderhoud uitvoeren aan alle merken auto’s. In onze garage werken wij met de meest moderne apparatuur, dat ons in staat stelt om onderhoud snel en correct uit te voeren. Zo bent u verzekerd van het juiste onderhoud en minimale investering van uw tijd. Daarnaast stellen wij u uiteraard graag onze leenauto’s ter beschikking. Of, u neemt een heerlijke kop koffie in onze wachtruimte en logt in op onze WiFi. U kiest!

Proefrit maken? Maak een afspraak!

U bent van harte welkom om een proefrit te komen maken in één van onze occasions! U kunt het beste even een afspraak maken hiervoor. Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0347 – 370 347 of maak gebruik van ons online contactformulier. Gedurende onze openingstijden staan onze deuren altijd open en bent u welkom om zonder afspraak te komen kijken of informatie in te winnen. Wij zijn u graag van dienst!

Goedkope occasions Meerkerk

GOEDKOPE OCCASIONS

Voordelige occasions in Culemborg, voor ieder wat wils!

AUTO ONDERHOUD

Auto onderhoud in Culemborg; transparante, eerlijke prijzen!

Contact met autodealer Meerkerk

CONTACT OPNEMEN

Voor vragen of opmerkingen zijn wij altijd te bereiken!