Wilt u groot onderhoud aan uw auto laten plegen? Bij een grote beurt lopen wij uw auto na op meer dan 90 onderhoudspunten en bovendien ontvangt u hierbij de APK keuring gratis!

Wilt u een afspraak maken voor een grote beurt? Dan kunt u eenvoudig doen met ons online werkplaatsformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0347 – 370 347. Vanzelfsprekend kunt u ook voor vragen over de kosten van een grote beurt contact met ons opnemen.

Kosten grote beurt auto

De kosten voor groot onderhoud van uw auto is afhankelijk van het merk en model auto dat u rijdt. Als u benieuwd bent naar de kosten en graag een prijsindicatie wilt ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Eventuele kapotte onderdelen die wij constateren tijdens het groot onderhoud, zullen wij altijd eerst aan u melden en bespreken wat de opties zijn. U ontvangt een duidelijke prijsopgave en dus geen verrassingen achteraf.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Groot onderhoud voeren wij uit voor alle merken en modellen
Onvoorziene kosten worden altijd van tevoren met u besproken
Fabrieksgarantie blijft behouden
U ontvangt een gratis APK keuring
 Onze prijzen zijn altijd eerlijk en transparant
Unieke 3 jaar garantie op onderhoud

Wanneer is het tijd voor een grote beurt van uw auto?

Er is een eenvoudige stelregel die u vertelt wanneer het tijd is voor klein onderhoud of groot onderhoud. Wij adviseren altijd om klein onderhoud te laten plegen na 1 jaar of 15.000 gereden kilometers. Groot onderhoud iedere 2 jaar of 30.000 gereden kilometers. Uiteraard telt hierbij de grote beurt ook als kleine beurt.

Plan een afspraak in voor uw grote beurt

In onze ruime werkplaats voorzien wij uw auto graag van het juiste onderhoud. Ondertussen kunt u plaatsnemen in onze wachtruimte/koffiehoek, waar u kunt genieten van een heerlijke koffie of cappuccino. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van een leenauto gedurende het grote onderhoud aan uw eigen auto.

Wilt u groot onderhoud laten uitvoeren door onze vakkundige monteurs? Plan online een afspraak in via het onderstaande formulier, neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0347 – 370 347 of stuur een e-mail naar info@autobedrijfvandompzelaar.nl. Ook voor vragen kunt u ons gerust even bellen, wij voorzien u graag van meer informatie.

Auto onderhoud Vianen | Van Dompzelaar

KLEINE BEURT

Kleine beurt voor uw auto

APK Vianen | APK auto

APK KEURING

Voordelige APK keuring voor uw auto!

Financial lease

CONTACT OPNEMEN

Neem (online) contact met ons op