Wilt u goed voorbereid de winter in? Dan zijn winterbanden essentieel! Bij Autovakmeester Van Dompzelaar zorgen wij er graag voor dat u veilige kilometers maakt. Onze scherp geprijsde winterbanden zijn daar het bewijs van! In onze ruime autogarage in Vianen zijn wij u graag van dienst.

Wilt u weten hoe scherp wij uw nieuwe winterbanden kunnen aanbieden of wilt u een afspraak maken om winterbanden te kopen? Neem gerust contact met ons op via het online werkplaatsformulier. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0347 – 370 347.

Waarom winterbanden kopen?

Vanaf november t/m maart is het verstandig om met winterbanden te rijden. Winterbanden hebben bij temperaturen lager dan 7 graden Celsius meer grip, betere wegligging en een kortere remweg dan gewone banden. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden. Bij Autovakmeester Van Dompzelaar wisselen we de banden voor u om en zorgen we voor veilige opslag van uw zomerbanden.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Snelle en vakkundige autoruit reparatie
Duidelijke prijsopgave vooraf
Eerlijke en transparante prijzen
Vertrouwde BOVAG-service
Gemiddelde beoordeling van 9.5 op KlantenVertellen

All-season banden

Wilt u een band die geschikt is voor elk seizoen? Dan is de all-season band voor u de beste keuze. U heeft geen ‘last’ van het wisselen tussen zomer- en winterbanden. Daarbij zijn de all-season banden echte all-rounders die het goed doen in alle weersomstandigheden. Ook voor dit type band kunt u bij Autovakmeester Van Dompzelaar terecht voor een scherpe aanbieding!

Contact opnemen

Wilt u een prijsopgave van winterbanden of all-season banden? Of wilt u direct een afspraak maken? Laat het ons weten via het onderstaande contactformulier!

Auto onderhoud Vianen | Van Dompzelaar

GROTE BEURT

Grote beurt voor een kleine prijs!

APK Vianen | APK auto

APK KEURING

Voordelige APK voor uw auto!

Financial lease

CONTACT OPNEMEN

Neem (online) contact met ons op