Voor de APK keuring van uw auto kunt u uiteraard terecht bij onze BOVAG autogarage in Vianen. Wij beschikken over een ruime werkplaats, waarin wij onderhoud en reparaties verrichten aan auto’s van alle merken. De APK keuring en het eventuele onderhoud wordt door onze gediplomeerde monteurs met de grootste zorg uitgevoerd.

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u eenvoudig doen met ons online werkplaatsformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0347 – 370 347.

Kosten APK keuring auto

Wij hanteren vriendelijke prijzen bij de kosten voor de APK én het onderhoud aan uw auto. Wij denken altijd met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar u wel een veilig gekeurde auto terugkrijgt. De auto keuring voeren wij uit voor alle merken, zowel benzine- als dieselauto’s.

Tijdens de APK keuring en het eventuele onderhoud kunt u plaatsnemen in onze ruime koffiehoek, met heerlijke cappuccino en gratis WiFi. Uiteraard is een leenauto ook mogelijk, geef dit aan bij het inplannen van de APK check.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Altijd eerlijk en transparant onderhoud
Voordelig tarief APK keuring
Unieke 3 jaar garantie op onderhoud
Nieuwste apparatuur en ervaren monteurs
Onderhoud altijd zonder verrassingen achteraf

APK check en al uw auto onderhoud

Naast de APK check, kunt u bij ons terecht voor al het mogelijke onderhoud aan uw auto. Of dit nu een kleine beurt, het vervangen van uw autoruit, airco service of dat u nieuwe winterbanden nodig heeft, u kunt altijd bij onze BOVAG autogarage terecht.

Plan een afspraak in voor uw APK keuring

U kunt telefonisch een afspraak maken, maar ook online is dit mogelijk, stuur een e-mail naar info@autobedrijfvandompzelaar.nl of vul het onderstaande formulier in.

Goedkope occasions Leerdam

GROTE BEURT

Grote beurt voor een kleine prijs!

Autogarage Leerdam

KLEINE BEURT

Voordelige kleine beurt voor uw auto!

Financial lease

CONTACT OPNEMEN

Neem (online) contact met ons op