Bent u opzoek naar nieuwe autobanden? Kom eens langs bij onze BOVAG autogarage voor goedkope autobanden! Versleten banden kunnen verraderlijk glad zijn en gevaar opleveren. Zorg ervoor dat u op tijd uw banden vervangt, om ongelukken te voorkomen. Bij Autobedrijf Van Dompzelaar in Vianen kunt u terecht voor ieder type band: zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u eenvoudig doen met ons online werkplaatsformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0347 – 370 347.

Kosten nieuwe banden

Wij hanteren vriendelijke prijzen bij de kosten voor de APK én het onderhoud aan uw auto. Wij denken altijd met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar u wel een veilig gekeurde auto terugkrijgt. De auto keuring voeren wij uit voor alle merken, zowel benzine- als dieselauto’s.

Tijdens de APK keuring en het eventuele onderhoud kunt u plaatsnemen in onze ruime koffiehoek, met heerlijke cappuccino en gratis WiFi. Uiteraard is een leenauto ook mogelijk, geef dit aan bij het inplannen van de APK check.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Goedkope autobanden
Alleen kwaliteitsmerken
Eerlijke en transparante prijzen
Vertrouwde BOVAG-service
Gemiddelde beoordeling van 9.5 op KlantenVertellen

Autobanden specialist in Vianen

Voor nieuwe autobanden kunt u altijd in onze autogarage terecht in Vianen. Wij zijn zeer goed per auto bereikbaar, dankzij onze centrale ligging pal aan de A2. Op de bovenstaande kaart vindt u ons adres en kunt u de routebeschrijving bekijken.

Nieuwe autobanden worden altijd gebalanceerd

Bij de aanschaf van nieuwe autobanden, zullen wij er altijd voor zorgen dat deze juist gebalanceerd worden. Goed gebalanceerde banden bevorderen uw rijcomfort en wegligging, verminderen slijtage en besparen brandstof. Bij montage van nieuwe banden is het balanceren van uw banden onmisbaar.

Tip: Check regelmatig uw bandenspanning! Hierdoor slijten uw autobanden minder snel én verbruikt u minder brandstof. Vaak vindt u aan de binnenkant van uw tankdop de juiste bandenspanning voor uw auto.

Bandenspecialist Vianen

De staat van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan de balans van de banden en het aanwezige profiel voor grip. Wij kijken met u mee wat of uw auto toe is aan nieuwe autobanden (of dat alleen balanceren van de huidige banden volstaat) en geven advies welk type geschikt is voor uw auto en de omstandigheden waarin u rijdt. Als bandenspecialist kunnen wij voor ieder type auto en lichte bedrijfswagen nieuwe autobanden leveren en monteren.

Winterbanden kopen

Vanaf november t/m maart is het verstandig om met winterbanden te rijden. Winterbanden hebben bij temperaturen lager dan 7 graden Celsius meer grip, betere wegligging en een kortere remweg dan gewone banden. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden. Bij Autobedrijf Van Dompzelaar wisselen we de banden voor u om en zorgen we voor veilige opslag van uw zomerbanden.

Plan een afspraak in

Wilt u nieuwe banden kopen voor uw auto? Wij denken graag met u mee welke banden het beste zijn voor uw auto en gebruik. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw portemonnee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en/of een kostenindicatie. Vul hiervoor het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0347 – 370 347.

Nieuwe velgen auto kopen

NIEUWE VELGEN

Koop voordelig nieuwe velgen

APK Vianen | APK auto

APK KEURING

Voordelige APK voor uw auto!

Financial lease

CONTACT OPNEMEN

Neem (online) contact met ons op