Over Autobedrijf Van Dompzelaar


Autobedrijf Van Dompzelaar is gevestigd in Vianen. Doordat wij zijn aangesloten bij Autovakmeester formule bieden wij producten en diensten aan voor alle voorkomende automerken. Sinds 1996 is Van Dompzelaar compleet in allround autoservice.

Voor in- en verkoop van jonge occasions, APK-Keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles bent u bij Van Dompzelaar aan het juiste adres.

Naast onderhoud en reparatie van uw auto hebben wij altijd zo’n 40 a 50 jonge BOVAG dealer occasions op voorraad. Vanwege onze samenwerking met de BOVAG, voldoen onze occasions aan strenge eisen. U koopt dus altijd een betrouwbare auto. Tevens voeren wij ook zoekopdrachten uit. Zo is er altijd wel een auto bij Autobedrijf van Dompzelaar die bij u past.

Zoals u weet, vindt u bij Autobedrijf van Dompzelaar nu vooral nog jonge BOVAG dealer occasions. De inruilers en betaalbaardere auto’s zullen bij Autohuis Vianen worden verkocht. Door deze mooie samenwerking kunnen wij u ten allen tijden aan de auto helpen die u zoekt. Groot of klein, zuinig of snel, wij zijn van alle markten thuis. Wij beschikken over een sterk wisselende voorraad. Hou dus onze site altijd in de gaten voor de actuele occasions! Tevens worden alle auto’s die bij Autohuis Vianen worden verkocht bij ons klaar gemaakt en eventuele garantiewerkzaamheden verlopen ook via ons.

Kijk rustig rond in onze virtuele showroom of kom een keer op bezoek in ons pand aan de Limiet 7 in Vianen!


Adresgegevens Autohuis Vianen:

Stuartweg 23-A

4131 NH Vianen

0347 745 930