Autobedrijf van Dompzelaar is úw vertrouwde BOVAG autobedrijf voor de omgeving Woerden. U vindt bij ons een verscheidenheid aan occasions in de showroom, maar beschikken ook over een ruime, moderne autogarage waar wij onderhoud uitvoeren aan alle merken auto’s. Transparante, eerlijke prijzen en een uitstekende service is wat ons mooie autobedrijf kenmerkt. Kies via de onderstaande buttons voor hetgeen waarnaar u op zoek bent; occasions of onderhoud.

Autodealer vlakbij Woerden

Op een klein kwartier rijden van Woerden vindt u onze showroom en autogarage, direct langs de A2. U kunt ons eenvoudig bereiken en er is altijd voldoende parkeergelegenheid. Bent u op zoek naar een occasion in Woerden of een voordelig adres om onderhoud uit te voeren? Dan is het kwartiertje rijden richting onze showroom zeker de moeite waard. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!

U kunt van onze scherp geprijsde occasions verwachten dat ze betrouwbaar zijn, zoals u van ieder BOVAG autobedrijf gewend bent. Uiteraard is de BOVAG garantie bij aankoop van een occasion ook bij ons van kracht. Daarnaast hebben wij nog meer unieke voorwaarden die wij u kunnen bieden als Autovakmeester Van Dompzelaar! Wat dacht u bijvoorbeeld van 2 jaar garantie op onderdelen en reparaties na een bezoek aan onze autogarage voor onderhoud? U bent bij ons altijd verzekerd van vakwerk en daar durven wij garanties voor te geven!

Uw full-service autodealer Woerden

Ons autobedrijf is een écht full-service autobedrijf! Naast occasions en onderhoud, kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto. Dit kan naast directe aanschaf ook via een financiering, financial lease en private lease. Wij nemen graag de tijd voor u om te bekijken wat er mogelijk is en denken graag mee wat financieel gezien de meest slimme keuze is. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wij staan voor u klaar!

Heeft één van onze occasions uw aandacht en wilt u een proefrit maken? Of bent u benieuwd wat de kosten voor onderhoud zijn aan uw auto? Heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder! U bent van harte welkom om zonder afspraak de showroom binnen te lopen, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 0347 – 370 347. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van ons online contactformulier.

Goedkope occasions Meerkerk

GOEDKOPE OCCASIONS

Voordelige occasions in Woerden, bekijk het gehele aanbod!

AUTO ONDERHOUD

Auto onderhoud in Woerden met een unieke 2 jaar garantie!

Contact met autodealer Meerkerk

CONTACT OPNEMEN

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen!