BOVAG Autobedrijf Van Dompzelaar is hét autobedrijf voor Hoef en Haag in Vianen. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van voordelig geprijsde occasions, maar ook voor het auto onderhoud van ieder merk. Onze vakkundige monteurs zorgen er met de modernste apparatuur in onze autogarage voor dat uw auto weer veilige kilometers kan maken.

De voordelen van Van Dompzelaar op een rij

UNIEK twee jaar garantie op auto onderhoud en onderdelen
Ruim aanbod occasions in diverse prijsklassen
Dé autogarage voor Hoef en Haag met voordelig, transparant onderhoud
Dit auto onderhoud is altijd zonder verrassingen achteraf
Uw auto is in goede handen van ervaren automonteurs
Een leenauto staat voor u klaar, maar onze wachtruimte heeft heerlijke bonenkoffie!

De auto specialist in Hoef en Haag

Dankzij onze combinatie van diensten; het kunnen leveren van nieuwe auto’s, occasions en het kunnen uitvoeren van onderhoud aan alle merken, maakt ons dé auto specialist van Hoef en Haag. U vindt ons vlak langs de snelweg op het onderstaande adres. Kom gerust een keer langs om kennis te maken en proef de gastvrijheid die je alleen bij Van Dompzelaar vindt.

Occasions Hoef en Haag

Zoals hierboven reeds vermeld kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van een scherp geprijsde occasion. Ons aanbod bestaat hierbij uit prijsklassen van het laag- tot het middensegment. Bekijk onze occasions eenvoudig online of loop onze showroom binnen.

Auto onderhoud Hoef en Haag

Mocht u onderhoud willen plegen aan uw auto, neem dan gerust contact met ons op voor een prijsindicatie. Mocht u kiezen om het auto onderhoud door ons te laten uitvoeren, dan plannen we een voor u goed uitkomend tijdstip in. Gedurende het onderhoud houden we u op de hoogte van de status ervan. Bij eventueel onvoorziene reparaties zullen we altijd eerst contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken. Hierbij denken we graag met u mee wat voor u een passende oplossing is.

Full-service autodealer Hoef en Haag

Wilt u graag kennismaken met Autobedrijf Van Dompzelaar of heeft u een vraag over een van onze diensten? Neem gerust de telefoon in de hand en bel ons op het telefoonnummer 0347 – 370 347. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze showroom binnen te stappen zonder een telefoontje vooraf. Wij zijn u graag van dienst.

Goedkope occasions Hoef en Haag

GOEDKOPE OCCASIONS

Voordelige occasions in Hoef en Haag, bekijk ons aanbod!

Autogarage Hoef en Haag

AUTO ONDERHOUD

Voordelig auto onderhoud in Hoef en Haag, Vianen!

Contact Autobedrijf Hoef en Haag

CONTACT OPNEMEN

Neem gerust contact met ons op voor al uw autovragen!