Van sterretje tot ingeslagen autoruit: voor autoruit reparatie kunt u rekenen op BOVAG Autobedrijf Van Dompzelaar. Onze deskundige monteurs zorgen voor reparatie, het vervangen van uw autoruit, geven u vakkundig advies en helpen u weer veilig de weg op. Maak daarom bij schade aan uw autoruit snel een afspraak om uw autoruit te repareren. Dit voorkomt dat de ruitschade verergert en daarmee de reparatiekosten hoger kunnen uitvallen.

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u eenvoudig doen met ons online werkplaatsformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0347 – 370 347.

Kosten APK keuring auto

Wij hanteren vriendelijke prijzen bij de kosten voor de APK én het onderhoud aan uw auto. Wij denken altijd met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar u wel een veilig gekeurde auto terugkrijgt. De auto keuring voeren wij uit voor alle merken, zowel benzine- als dieselauto’s.

Tijdens de APK keuring en het eventuele onderhoud kunt u plaatsnemen in onze ruime koffiehoek, met heerlijke cappuccino en gratis WiFi. Uiteraard is een leenauto ook mogelijk, geef dit aan bij het inplannen van de APK check.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Snelle en vakkundige autoruit reparatie
Duidelijke prijsopgave vooraf
Eerlijke en transparante prijzen
Vertrouwde BOVAG-service
Gemiddelde beoordeling van 9.5 op KlantenVertellen

Vakkundige autoruit reparatie Vianen

Is het opvullen van het sterretje voldoende of moet de hele autoruit vervangen? Natuurlijk zullen wij u altijd voorzien van deskundig advies over de juiste aanpak van de autoruit reparatie. Hierin hebt u zelf het laatste woord: onze monteurs voeren nooit een reparatie uit zonder dat u daarvoor akkoord heeft gegeven. Kortom, geen verrassingen achteraf.

Vervangende auto? Autobedrijf Van Dompzelaar zorgt ervoor!

In veel gevallen kost een repareren van uw autoruit weinig tijd. U kunt dan blijven wachten in onze koffieruimte (met heerlijke cappuccino!) tot uw auto weer gereed is. Duurt het toch langer en heeft u vervangend vervoer nodig? Dan heeft Van Dompzelaar een leenauto beschikbaar gedurende de ruitreparatie!

Autoruit beschadigd? Wacht niet te lang!

Voorkom onnodige extra kosten en wacht niet te lang bij autoruitschade. Bij BOVAG Autobedrijf Van Dompzelaar staan de vakkundige specialisten voor u klaar voor een snelle autoruit reparatie. Rijd gerust even langs als u in de buurt bent van Vianen of plan online een afspraak in via het onderstaande formulier.

Auto onderhoud Vianen | Van Dompzelaar

GROTE BEURT

Grote beurt voor een kleine prijs!

APK Vianen | APK auto

APK KEURING

Voordelige APK voor uw auto!

Financial lease

CONTACT OPNEMEN

Neem (online) contact met ons op