Zoekt u een BOVAG autobedrijf in Leerdam met een breed aanbod aan scherp geprijsde occasions? Autobedrijf Van Dompzelaar bevindt zich op een steenworp afstand en is zeker een bezoekje waard als u op zoek bent naar betrouwbare, goedkope occasions in Leerdam. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze occasions via de onderstaande link.

Goedkope occasions Leerdam

Zoals hierboven al benoemd, bevindt onze showroom zich nabij Leerdam. U vindt ons autobedrijf in Vianen, vlak langs de snelweg A2. Wij zijn zeer eenvoudig te bereiken vanuit Leerdam en met een ruim en divers aanbod aan goedkope occasions zeker het bezoekje waard. Daarbij staat de koffie, thee of cappuccino altijd voor u klaar!

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Altijd een ruim aanbod occasions
Diversiteit in prijsklasse
BOVAG garantie
 Unieke 2 jaar garantie op onderhoud
Nieuwste apparatuur en ervaren monteurs
Onderhoud altijd zonder verrassingen achteraf

Occasion kopen met garantie

Als BOVAG autobedrijf kunnen wij u betrouwbare occasions bieden die zeer scherp geprijsd zijn. Hierbij kunt u genieten het voordeel om een occasion te kopen met garantie, maar ook dat u een bij ons een auto kunt kopen op afbetaling (financiering). Uiteraard is het ook mogelijk om een auto bij ons te leasen op basis van financial lease.

Wilt u uw huidige auto inruilen op een van onze occasions? Dat is geen enkel probleem! Het is bij ons namelijk altijd mogelijk om uw huidige auto in te ruilen.

Full-service autodealer Leerdam

Naast onze showroom vol met mooie occasions, beschikt ons autobedrijf over een ruime, moderne werkplaats waar u terecht kunt voor het onderhoud van ieder merk auto. De werkplaats beschikt over de modernste technieken en de monteurs hebben jarenlange ervaring met het onderhouden van auto’s. Kortom, u kunt altijd bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto.

Proefrit maken in een van onze occasions?

Bent u bij uw zoektoch naar een autobedrijf nabij Leerdam uitgekomen bij ons en heeft u een mooie occasion gezien? U bent van harte welkom om een vrijblijvende proefrit te maken! Plan een afspraak in via het telefoonnummer 0347 – 370 347, ons online contactformulier of stap onze showroom binnen!

Goedkope occasions Leerdam

GOEDKOPE OCCASIONS

Onze voordelige occasions Leerdam

Autogarage Leerdam

AUTO ONDERHOUD

Eerlijk, transparant en voordelig auto onderhoud!

Financial lease

CONTACT OPNEMEN

Neem (online) contact met ons op