Zoekt u een betrouwbaar autobedrijf in Houten? BOVAG Autobedrijf Van Dompzelaar biedt u goedkope occasions en een autogarage waar u terecht kunt voor het onderhoud van ieder merk auto! Met een grote showroom vol met scherp geprijsde tweedehands auto’s in diverse prijsklassen, vindt u vrijwel altijd wat u zoekt! Kom langs in onze showroom of bekijk onze occasions online.

Occasions IJsselstein

Wanneer uw interesse uitgaat naar een van onze occasions of als u een rondje wilt lopen door onze showroom, bent u uiteraard van harte welkom. Gezien onze gunstige ligging ten opzichte van IJsselstein, bent u binnen enkele minuten bij onze showroom, die vlak langs de A2 snelweg ligt in Vianen. Op de onderstaande kaart vindt u ons adres en eventueel de routebeschrijving.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Gunstig geprijsde occasions
Ruim aanbod auto’s in diverse prijsklassen
BOVAG autobedrijf, dus betrouwbare occasions met garantie
Autogarage met vakbekwame monteurs
Onderhoud aan alle merken auto’s
Eerlijke en transparant onderhoud, geen verrassingen achteraf

Autodealer IJsselstein

De mogelijkheden zijn bij ons als autodealer nabij IJsselstein divers bij het aankopen van een occasion. Zo is occasionlease mogelijk op basis van financial lease, maar is het eveneens mogelijk om een auto te financieren. Vanzelfsprekend bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om een van onze occasions direct aan te schaffen. Niet onvermeld mag blijven dat u bij iedere mogelijkheid uw huidige kunt auto inruilen tegen een eerlijk tarief.

Autogarage IJsselstein met topservice

Direct gelegen naast onze showroom met occasions vindt u onze moderne autogarage die plaats biedt aan een ruim aantal auto’s. Dankzij onze vakbekwame monteurs en moderne apparatuur kunnen wij het onderhoud uitvoeren aan alle merken auto’s. Uw auto is altijd in goede handen en de prijs zal altijd eerlijk vooraf met u worden gecommuniceerd. Eventuele onvoorziene kosten worden direct met u gedeeld en voorzien wij u direct van ons deskundige, eerlijke advies. Hierin denken wij graag met u mee om de kosten voor het onderhoud tot een minimum te beperken. Creatieve oplossingen denken wij graag in mee, mits het de veiligheid van de auto niet in het geding brengt.

Gedurende het onderhoud kunt u van ons een leenauto meekrijgen. Tevens is het mogelijk om met een overheerlijke bak bonenkoffie plaats te nemen in onze wachtruimte, waar u ook gebruik kunt maken van onze WiFi.

Afspraak maken?

Wilt u langskomen voor een proefrit in een van onze occasions of wilt u een afspraak maken voor onderhoud aan uw auto? Via het online contactformulier kunt u met ons in contact treden of meer informatie aanvragen. Daarnaast zijn wij tijdens openingstijden altijd goed bereikbaar op ons telefoonnummer 0347 – 370 347.

Tweedehands auto kopen IJsselstein

GOEDKOPE OCCASIONS

Ruim aanbod voordelige occasions in Houten!

BOVAG autogarage IJsselstein

AUTO ONDERHOUD

Eerlijk, transparant en voordelig auto onderhoud!

Contact autobedrijd IJsselstein

CONTACT OPNEMEN

Neem vrijblijvend contact met ons op.