Bij Autobedrijf Van Dompzelaar vindt u verschillende soorten autovelgen van hoogwaardige kwaliteit. Een goede prijs is belangrijk, maar een goede service is nog belangrijker. Bij Van Dompzelaar kunt u rekenen op allebei.

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u eenvoudig doen met ons online werkplaatsformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0347 – 370 347.

Autovelgen kopen Vianen

Onze showroom bevindt zich in Vianen, vlak langs de snelweg A2. Via het onderstaande kaartje vindt u ons adres en, indien gewenst, een routebeschrijving. In onze showroom kunnen wij alle mogelijkheden aan u laten zien die wij kunnen bieden op het gebied van autovelgen.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Zéér ruim aanbod autovelgen
Autovelgen voor een goede prijs
Kwaliteitsservice staat hoog in het vaandel
Ook slotbouten zijn bij ons te verkrijgen
Gemiddelde beoordeling van 9.5 op KlantenVertellen

Style uw auto met nieuwe velgen

Zo uiteenlopend als de wensen van velen zijn op het gebied van auto’s, zoveel variatie is er op het gebied van autovelgen. De twee bekendste soorten autovelgen die we kennen, zijn aluminium autovelgen en lichtmetalen autovelgen. Wij hebben een grote diversiteit aan autovelgen beschikbaar. Kom langs in onze showroom voor meer informatie en voorbeelden van autovelgen uit ons aanbod.

Lichtmetalen velgen behoren ongetwijfeld tot een van de meest populaire onderdelen om uw auto te stylen. Het plaatsen van nieuwe velgen onder uw auto zorgt voor onderscheid t.o.v. andere auto’s. Het uiterlijk van uw auto wordt hierdoor een stuk mooier en sportiever. Loop een autobedrijf binnen en in de meeste gevallen staan hun showroom modellen mooi gepositioneerd op 4 blinkende lichtmetalen autovelgen. Dit bevordert de verkoop en geeft een verbeterde kijk op het desbetreffende merk.

Slotbouten

Om uw kostbare velgen tegen diefstal te beschermen is het zeer aan te raden om deze af te sluiten met een set slotbouten. Hiermee bent u tegen een kleine investering verzekerd dat uw wielen veilig onder uw auto blijven. Het is wel aan te raden de sleuteldop voor de montage en demontage van de velgen veilig en vindbaar op te bergen (evt. in uw auto) zodat u deze bij het wisselen van een wiel direct bij de hand heeft. Uiteraard kunt u ook voor slotbouten terecht bij ons.

Plan een afspraak in voor uw nieuwe autovelgen

Wilt u nieuwe autovelgen kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Plan dan online een afspraak in door ons het onderstaande formulier in te vullen. Daarnaast kunt u ons gedurende onze openingstijden goed telefonisch bereiken op het nummer 0347 – 370 347. Wij staan u graag te woord.

Goedkope autobanden kopen Vianen

AUTOBANDEN

Nieuwe banden voor uw auto

APK Vianen | APK auto

APK KEURING

Voordelige APK voor uw auto!

Financial lease

CONTACT OPNEMEN

Neem (online) contact met ons op