Laat uw airco tenminste één keer per jaar controleren en eens in de twee jaar opnieuw vullen. Voorkom hoge kosten aan het aircosysteem en maak gebruik van de gratis Van Dompzelaar Aircocheck!

Wilt u een afspraak maken voor een aircocheck? Dan kunt u eenvoudig doen met ons online werkplaatsformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0347 – 370 347.

Gratis aircocheck

Tijdig onderhoud aan uw airco zorgt ervoor dat dit systeem minder slijtage vertoond, minder brandstof verbruikt en gezondheidsklachten voorkomt. Wacht dus niet en kom langs voor een gratis aircocheck!

Tijdens de aircocheck en het eventuele onderhoud kunt u genieten van een heerlijke cappuccino en gratis WiFi in onze koffiehoek. Een leenauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

 Gratis aircocheck
Voordelig onderhoud aan uw airco
Eerlijke en transparante prijzen
Vertrouwde BOVAG-service
Gemiddelde beoordeling van 9.5 op KlantenVertellen

Airco onderhoud in Vianen

Voor een goed klimaatcomfort in uw auto is regelmatig onderhoud aan de airco zeer belangrijk. Met een matig of slecht werkende airco kan de auto meer brandstof gaan gebruiken. Ook moet de aircocompressor met te weinig koelmiddel veel meer werk verzetten. De noodzakelijke smering gaat hierdoor hard achteruit en hierdoor ontstaat snel slijtage die zo goed als onomkeerbaar is en bovendien zorgt voor verstopping in cruciale delen van het systeem.

Buiten de extra kosten kan een slecht werkende airco ook leiden tot gezondheidsklachten. Bacteriën, sporen en schimmels zetten zich bij een slecht werkend systeem sneller vast op de componenten van uw airco-installatie en zullen zich graag via de ventilatieroosters gaan nestelen in het interieur. Dit kan bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken, zoals niesen.

Wacht daarom niet met het onderhoud aan uw airco tot de koeling van het systeem op is of tot u zelf allergische reacties krijgt.

Afspraak maken voor een aircocheck

Plan online een afspraak in via het onderstaande formulier of neem telefonisch contact met ons op via 0347 – 370 347. Ook voor eventuele vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Auto onderhoud Vianen | Van Dompzelaar

GROTE BEURT

Grote beurt voor een kleine prijs!

APK Vianen | APK auto

APK KEURING

Voordelige APK voor uw auto!

Financial lease

CONTACT OPNEMEN

Neem (online) contact met ons op