Op zoek naar een autobedrijf in Montfoort en omgeving? Autobedrijf Van Dompzelaar is specialist in voordelige occasions, auto onderhoud en (private) lease! Als BOVAG autobedrijf bieden wij u de kenmerkende voordelen als garantie en betrouwbaarheid, maar daarnaast bieden wij u als Autovakmeester nog veel meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan 2 jaar garantie bij al het uitgevoerde onderhoud aan uw auto. Kies via de onderstaande buttons voor de service waarnaar u op zoek bent.

Autodealer voor Montfoort en omgeving

Ons autobedrijf is niet in Montfoort gevestigd, maar op een kwartier rijden in Vianen (direct langs de A2). Onze bereikbaarheid is uitstekend vanuit Montfoort en rondom onze showroom is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Mocht u op zoek zijn naar een occasion of auto onderhoud in Montfoort, dan is onze showroom en autogarage de moeite waard om te bezoeken! Onze uitstekende service en dito prijsstelling zullen u verblijden, maar ook onze koffie is het ritje waard. Wij zorgen dat er een heerlijke kop bonenkoffie voor u klaar staat.

Onze scherp geprijsde occasions worden geleverd met BOVAG garantie, zodat u verzekerd bent van lang en onbezorgd rijplezier. Ook na onderhoud garanderen wij rijplezier, omdat wij maar liefst twee jaar garantie geven op al het uitgevoerde auto onderhoud. Dit geldt zowel op de reparatie, als de onderdelen. Kortom, u kunt onbezorgd uw occasion aanschaffen of uw auto onderhoud laten uitvoeren.

Wij zijn full-service autodealer

Full-service autobedrijf zijn is in onze ogen belangrijk, omdat we zo de klant pas écht goed kunnen bedienen. Voordelige occasions, eerlijk onderhoud (zonder verrassingen achteraf, meedenken met de klant en het leveren van uitstekende service. Dat is wat wij verstaan onder full-service. Om het helemaal compleet te maken, kunnen wij ook nieuwe auto’s leveren. Wij denken graag mee over de in uw situatie meest vriendelijke manier van aanschaf. De mogelijkheden zijn: directe aanschaf (met of zonder inruil), financial lease, private lease en financiering (auto kopen op afbetaling).

Vragen? Laat het ons gerust weten!

Mocht u vragen hebben over één van de occasions, de kosten van onderhoud of iets algemeens, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken daarbij graag met u mee. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0347 – 370 347 of maak gebruik van ons online contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom om zonder afspraak onze showroom binnen te lopen.

Goedkope occasions Meerkerk

GOEDKOPE OCCASIONS

Scherp geprijsde occasions in Montfoort, bekijk het aanbod!

AUTO ONDERHOUD

Unieke 2 jaar garantie op auto onderhoud in Montfoort!

Contact met autodealer Meerkerk

CONTACT OPNEMEN

Bij vragen staan wij voor u klaar!