Gaat u met de auto op vakantie? Dan gaat u vrijheid tegemoet! U kunt gaan en staan waar u maar wilt, wanneer u maar wilt. Tenminste, als uw auto doorwerkt terwijl ú vakantie viert.

Ga met een onbezorgd gevoel op vakantie. Kom langs bij autobedrijf Van Dompzelaar voor de speciale VakantieCheck, dat biedt zekerheid! Wilt u een afspraak maken voor onze VakantieCheck? Dat kan! Plan de afspraak eenvoudig in via ons online werkplaatsformulier. Telefonisch kunt u ons uiteraard ook bereiken voor het inplannen van een afspraak. Bel ons gerust op het telefoonnummer 0347 – 370 347.

Controlepunten VakantieCheck

Als het aan Autobedrijf Van Dompzelaar ligt, dan gaat u goed voorbereid en onbezorgd op vakantie. Wij controleren uw auto bij een VakantieCheck op tien verschillende punten: banden, schokdempers, oliepeil, koelvloeistof, ruitersproeiervloeistof, remmen, uitlaat, accu, verlichting en airco.

Komen hierbij zaken aan het licht die gerepareerd of vervangen moeten worden? Dan zullen wij dat altijd met u bespreken voordat we overgaan tot reparatie of vervanging van het onderdeel!

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Voordelige VakantieCheck
Altijd een duidelijke prijsopgave
Eerlijke en transparante prijzen bij onderhoud
Nooit verrassingen achteraf
Gemiddelde beoordeling van 9.5 op KlantenVertellen

Afspraak inplannen voor onze VakantieCheck

Ga onbezorgd op avontuur naar het buitenland! Maak via het onderstaande formulier een afspraak voor de VakantieCheck. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 0347 – 370 347. Voor eventuele vragen zijn wij vanzelfsprekend ook bereikbaar, wij zijn u graag van dienst.

Auto onderhoud Vianen | Van Dompzelaar

GROTE BEURT

Grote beurt voor een kleine prijs!

APK Vianen | APK auto

APK KEURING

Voordelige APK voor uw auto!

Financial lease

CONTACT OPNEMEN

Neem (online) contact met ons op