Een auto op afbetaling kopen is bij BOVAG Autobedrijf Van Dompzelaar geen probleem. Wij helpen u altijd graag bij het kiezen van de juiste financiering voor uw nieuwe auto. Zo kunt u bij ons op een voordelige, betrouwbare en eenvoudige manier een financiering krijgen voor uw auto.

Occasion kopen op afbetaling

Wilt u graag een occasion kopen op afbetaling? Bekijkt u dan eens ons ruime aanbod occasions. Via de onderstaande link gaat u naar ons occasionoverzicht.
Klik hier voor het occasionoverzicht

Autobedrijf van Dompzelaar hanteert altijd de beste en meest concurrerende oplossingen zonder “kleine lettertjes”!

Voordelen financiering auto

Financiering van nieuwe auto’s en occasions
Verschillende financieringsmogelijkheden
Vaste looptijd, vast laag maandbedrag
Geen eigen kapitaal nodig
Inruil van eigen auto mogelijk

Mogelijkheden financiering auto

Er zijn een drietal financieringsvormen die vaak worden gebruikt bij het kopen van een auto op afbetaling. Onderstaand leest u meer over de drie verschillende vormen van auto financieringen.

Doorlopend krediet: een flexibele kredietvorm waarbij u zelf bepaalt wat u aflost iedere maand. Wij adviseren altijd de looptijd in overeenstemming te brengen met de verwachte levensduur/gebruiksduur van de auto.

Slottermijn financiering: een kredietvorm waarbij rekening wordt gehouden met de restwaarde van de auto na afloop van de financiering. U betaalt hierbij alleen de rente, zodat het maandbedrag laag gehouden kan worden. Na afloop van de financieringstermijn kunt u kiezen om de restwaarde te financieren, het slottermijn af te betalen of geen nieuwe financiering af te sluiten.

Persoonlijke lening: populaire kredietvorm waarbij de aflossing en rente gedurende de bepaalde looptijd vast staat. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

Vakkundig advies bij het financieren van uw auto

Wilt u vakkundig advies over welke financieringsvorm het beste bij u past? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om de diverse keuzes toe te lichten. Neem u gerust contact met ons op via het online contactformulier, neem telefonisch contact op via het nummer 0347 – 370 347 of loop onze showroom eens binnen in Vianen.