Zoekt u een betrouwbaar autobedrijf in Houten? BOVAG Autobedrijf Van Dompzelaar biedt u goedkope occasions en een autogarage waar u terecht kunt voor het onderhoud van ieder merk auto! Met een grote showroom vol met scherp geprijsde tweedehands auto’s in diverse prijsklassen, vindt u vrijwel altijd wat u zoekt! Kom langs in onze showroom of bekijk onze occasions online.

Tweedehands auto’s Houten

Bent u benieuwd naar onze occasions in Houten en wilt u een rondje lopen door onze showroom? Of, heeft u al een van onze occasion op het oog? U bent altijd van harte welkom! Onze showroom bevindt zich net buiten Houten in Vianen, direct langs de A2 gelegen. U bent vanaf het centrum van Houten slechts een kleine 10 minuten naar ons onderweg. Ons adres en routebeschrijving bekijkt u eenvoudig via de onderstaande kaart.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Ruim aanbod scherp geprijsde occasions
Auto’s in verschillende prijsklassen
Garantie en betrouwbaarheid van een BOVAG autobedrijf
Klant komt altijd op de eerste plaats
Ruime autogarage voor al uw onderhoud
Onderhoud altijd zonder verrassingen achteraf

Full-service autodealer Houten

Wij kunnen als full-service autodealer u vele diverse mogelijkheden aanbieden bij het aanschaffen van een van onze occasions. Onderstaand een kort overzicht met de mogelijkheden.

  • Directe aankoop van een occasion, maar ook nieuwe auto’s (ieder merk).
  • Financieren van een auto, ook wel bekend als een auto kopen op afbetaling.
  • Leasen van een occasion. op basis van financial lease.

Vanzelfsprekend is het bij iedere vorm mogelijk om uw huidige auto in te ruilen tegen een voor u gunstige prijs. Benieuwd wat wij voor u auto geven bij inruil? Kom langs onze showroom voor een vrijblijvende taxatie.

Autogarage Houten met onderscheidende service

Naast onze ruime showroom bevindt zich onze autogarage. Hier plegen onze vakbekwame monteurs iedere dag onderhoud aan auto’s van alle merken. Dit doen zij met behulp van de modernste technieken en apparatuur. Zo is uw auto te allen tijde in goede handen en zorgen wij ervoor dat u veilig op weg kunt.

Onze stelregel is dat u bij ons geen nare verrassing achteraf zult ervaren. Eerder een positieve verrassing van onze eerlijke, transparante prijzen en service. Bij het onderhoud houden we u op de hoogte van de vorderingen en overleggen wij de diverse mogelijkheden met u. Bij eventueel onvoorziene schade of versleten onderdelen bespreken wij dit met u. Hierin zullen we met u meedenken om de kosten zo laag mogelijk te houden, zonder dat er concessies gedaan hoeven te worden op het gebied van veiligheid.

Heeft u behoefte aan een leenauto? Dat is geen enkel probleem! Geeft dit het liefste even aan bij het maken van een afspraak. Uiteraard bent u ook welkom om plaats te nemen in onze moderne wachtruimte met heerlijke bonenkoffie en gratis WiFi.

Afspraak maken voor onderhoud of een proefrit?

Interesse in een occasion uit onze showroom of is uw auto toe aan onderhoud? Laat het ons weten via het telefoonnummer 0347 – 370 347 en plan een afspraak in. U kunt ook gebruikmaken van ons Neem online contact met ons op om een afspraak te maken. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Goedkope occasions Houten

GOEDKOPE OCCASIONS

Ruim aanbod voordelige occasions in Houten!

Autogarage Houten

AUTO ONDERHOUD

Eerlijk, transparant en voordelig auto onderhoud!

Contact autospecialist Houten

CONTACT OPNEMEN

Neem vrijblijvend contact met ons op.