Is uw auto toe aan een kleine beurt? Bij klein onderhoud aan uw auto bent u altijd voordelig uit bij Autogarage Van Dompzelaar in Vianen. Wij lopen uw auto bij een kleine beurt na op de belangrijkste onderhoudspunten, verversen uw motorolie, vervangen het oliefilter en vullen uw vloeistoffen bij. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit! Plan een afspraak in via ons
online werkplaatsformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0347 – 370 347.

Kosten kleine beurt auto

De kosten voor de kleine beurt van uw auto is sterk afhankelijk van het merk en model. U kunt zich bijvoorbeeld indenken dat onderhoud aan een 2-cilinder motor goedkoper is dan aan een 6-cilinder motor. Wij geven u daarom graag een prijsindicatie op maat. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Kleine beurt auto voor alle merken en modellen
Eventueel extra te maken kosten worden altijd met u besproken
Unieke 3 jaar garantie op onderhoud
De beste kwaliteit onderhoud voor de beste prijs
U kunt altijd snel bij ons terecht

Kleine beurt zonder verrassingen

Vanzelfsprekend kunnen wij van tevoren niet zien of wij andere onderhoudspunten bij uw auto gaan tegenkomen. Wel kunnen wij u beloven dat er altijd eerst contact met u opgenomen wordt, mochten wij kapotte onderdelen tegenkomen. We bespreken dan gezamenlijk de mogelijkheden en ontvangt u van ons een duidelijke prijsopgave. Verrassingen achteraf hoeft u niet van ons te verwachten, wel zo eerlijk en transparant.

Wanneer is het tijd voor een kleine beurt?

Met een eenvoudige stelregel kunt u nagaan of het tijd is voor een kleine beurt aan uw auto of dat het tijd is voor een grote beurt. Ieder jaar of na iedere 15.000 kilometer heeft uw auto een beurt nodig. Na iedere 15.000 kilometer is dit een kleine beurt, na iedere 30.000 kilometer een grote beurt. De grote beurt telt dan uiteraard ook als kleine beurt.

Afspraak inplannen voor een kleine beurt

Wilt u graag een afspraak inplannen om klein onderhoud te laten uitvoeren? Onze vakkundige monteurs staan voor u klaar! Plan online een afspraak in via het onderstaande formulier, bel ons op het telefoonnummer 0347 – 370 347 of stuur een e-mail naar info@autobedrijfvandompzelaar.nl. Mocht u vragen hebben of direct een prijsindicatie willen, neem gerust even contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Gedurende het klein onderhoud aan uw auto kunt u gebruikmaken van een van onze leenauto’s. Uiteraard kunt u ook plaatsnemen in onze wachtruimte, waar u kunt genieten van een heerlijke kop koffie, cappuccino en gratis WiFi.

Auto onderhoud Vianen | Van Dompzelaar

GROTE BEURT

Grote beurt voor een kleine prijs!

APK Vianen | APK auto

APK KEURING

Voordelige APK voor uw auto!

Financial lease

CONTACT OPNEMEN

Neem (online) contact met ons op