BOVAG autobedrijf in Schoonhoven waar u terecht kunt voor de aanschaf van uw nieuwe droomauto, een scherp geprijsde occasion én al het auto onderhoud? Dat zijn wij! In onze showroom kunt u terecht voor private lease, financial lease, nieuwe auto’s, voordelige occasions én auto onderhoud van ieder merk en type. Kom gerust langs voor een kennismaking!

Autodealer Schoonhoven

Op 20 minuten rijden van Schoonhoven vindt u onze uitgebreide showroom, pal langs de A2. Bij aanschaf van een nieuwe auto of occasions is dit het korte ritje meer dan waard. Ook voor het onderhoud van uw auto garanderen wij u met onze gunstige extra’s voor een beloning van het korte ritje. Onze overheerlijke bonenkoffie staat altijd voor u klaar!

Goedkope occasions betekenen bij dan ook écht voordelig, zonder concessies op het gebied van betrouwbaarheid. Met ons ruime aanbod occasions in diverse prijsklasses hebben wij voor bijna iedereen wel een geschikte, mooie auto op voorraad.

Het is mogelijk om onze occasions aan te schaffen met een financiering (op afbetaling). Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Naast financiering kunt u bij onze ook een nieuwe auto leasen. De leasevormen die mogelijk zijn: private lease en financial lease. Ook hierin geven wij u graag inzicht en advies in de verschillende mogelijkheden en onderzoeken wij wat het beste past in uw situatie.

Wij zijn uw full-service autodealer Schoonhoven

Als autospecialisten kunnen wij u in alle mogelijkheden voorzien. Of dit nu de aanschaf van een occasion, het leasen van een nieuwe auto of het plegen van onderhoud aan uw eigen auto is, wij zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt en u met een glimlach onze showroom verlaat.

Afspraak maken voor een proefrit?

Wilt u een proefrit maken in één van onze occasions? Wij bereiden graag uw komst voor! Plan uw proefrit eenvoudig in via het telefoonnummer 0347 – 370 347 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Goedkope occasions Meerkerk

GOEDKOPE OCCASIONS

Voordelige occasion kopen in Schoonhoven

AUTO ONDERHOUD

Voordelig auto onderhoud in Schoonhoven

Contact met autodealer Meerkerk

CONTACT OPNEMEN

Onze autospecialisten staan voor u klaar!