Bent u op zoek naar een autobedrijf in Nieuwegein voor goedkope occasions of auto onderhoud? BOVAG Autobedrijf Van Dompzelaar is uw adres voor scherp geprijsde tweedehands auto’s en dankzij onze ruime autogarage bent u ook voor al het onderhoud bij ons op de juiste plaats.

Tweedehands auto Nieuwegein

Op slechts een klein aantal minuten van Nieuwegein vind je ons autobedrijf pal langs de A2 snelweg in Vianen. Wanneer u dus op zoek bent naar een scherp geprijsde occasion in Nieuwegein, is een bezoekje aan onze showroom altijd de moeite waard! U bent van harte welkom, de overheerlijke bonenkoffie staat voor u klaar! Ons adres en routebeschrijving bekijkt u eenvoudig via de onderstaande kaart.

Waarom Autobedrijf Van Dompzelaar?

Ruim en divers aanbod tweedehands auto’s
Lease en financieringsmogelijkheden
BOVAG garantie van 6 maanden
 Unieke 2 jaar garantie op onderhoud
 Service van het hoogste niveau
 Garantie: geen verrassingen achteraf

Autodealer Nieuwegein met veel mogelijkheden

Als autodealer kunt u bij ons goedkope occasions tegen heel aantrekkelijke voorwaarden aanschaffen. Naast directe aanschaf, is het namelijk mogelijk om occasions te leasen of te financieren (kopen op afbetaling). Een occasion leasen is altijd op basis van financial lease. Voor iedere vorm van aanschaf is het mogelijk om uw huidige auto in te ruilen tegen een gunstig tarief.

Full-service autogarage Nieuwegein

Naast onze showroom vindt u onze ruime autogarage waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw auto. Wat voor onderhoud uw auto ook nodig heeft, wij kunnen het als full-service autogarage in Nieuwegein voor u uitvoeren. Terwijl uw auto in onderhoud is, kunt u gebruikmaken van een leenauto, maar bent u ook welkom om plaats te nemen in onze wachtruimte. Hier kunt u genieten van heerlijke bonenkoffie, cappuccino, thee of fris.

Mochten wij tijdens het onderhoud aan uw auto op onvoorziene schade of kapotte onderdelen stuitten, dan zullen wij u altijd eerst informeren over de mogelijkheden om dit te repareren (of niet). Hierbij is de keuze altijd aan u, maar zullen wij u wel altijd van eerlijk advies voorzien. Zo voorkomen wij dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Kom langs in onze showroom of autogarage

Bent u geïnteresseerd om een bezoekje te brengen aan onze showroom? U bent altijd van harte welkom! Mocht u vragen hebben, een proefrit willen inplannen of een afspraak willen maken met onze garage, dan kunt u het beste gebruikmaken van ons online contactformulier of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0347 – 370 347.

Tweedehands auto kopen Nieuwegein

GOEDKOPE OCCASIONS

Onze occasions voor Nieuwegein

Bovag autogarage Nieuwegein

AUTO ONDERHOUD

Eerlijk, transparant en voordelig auto onderhoud!

Contact opnemen | Autobedrijf Nieuwegein

CONTACT OPNEMEN

Vrijblijvend contact opnemen