Een BOVAG autobedrijf in Meerkerk waar u scherp geprijsde occasions vindt? Dan bent u bij Autobedrijf Van Dompzelaar aan het juiste adres! In ons aanbod bevinden zich occasions van alle merken en in iedere prijsklasse. Daarnaast zijn wij ook hét adres om voordelig en goed onderhoud aan uw auto uit te laten voeren!

Autodealer vlakbij Meerkerk

Onze showroom bevindt zich in Vianen, op nog geen 10 minuten rijden vanaf Meerkerk. Dankzij onze gunstige ligging, direct aan de A2, zijn wij zeer goed bereikbaar. Een bezoekje aan onze showroom als u op zoek bent naar een occasion in Meerkerk is een kleine moeite en altijd de moeite waard! De koffie staat altijd voor u klaar!

De goedkope occasions in ons aanbod (of beter gezegd; scherp geprijsde occasions) kunnen wij u aanbieden tegen gunstige voorwaarden. Als BOVAG autobedrijf is het altijd mogelijk om een occasion te kopen met garantie. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een occasion te kopen op afbetaling (financiering) of via financial lease.

Uiteraard is het inruilen van uw huidige auto altijd mogelijk.

Full-service autodealer Meerkerk

Naast dat wij een ruim aanbod hebben van occasions, beschikken wij ook over een ruime werkplaats waar wij
onderhoud uitvoeren aan alle merken auto’s. Onze garage is voorzien van de modernste apparatuur, zodat wij uw auto het best mogelijke onderhoud kunnen bieden. Uw auto is bij onze vakkundige monteurs in goede handen. Tijdens het onderhoud kunt u wachten op onze locatie met een heerlijke kop koffie of u maakt gebruik van een leenauto.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een proefrit

Heeft u interesse in één van onze occasions? Plan dan een afspraak in voor een proefrit via het telefoonnummer 0347 – 370 347 of maak gebruik van ons online contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze showroom binnen te lopen zonder afspraak.

Goedkope occasions Meerkerk

GOEDKOPE OCCASIONS

Voordelige occasions in Meerkerk, bekijk ons ruime aanbod!

AUTO ONDERHOUD

Auto onderhoud in Meerkerk met transparante, eerlijke prijzen!

Contact met autodealer Meerkerk

CONTACT OPNEMEN

Neem vrijblijvend contact op met uw autospecialist in Meerkerk!