Fiat 500

0.9 TWIN-AIR PLUS / LEDER / AIRCO / A.SPOILER /

Bijzondere opties

  • Airco
  • extra getint glas achter
  • Lederen bekleding
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Zuinig in verbruik
  • Sportstoelen
  • Achterspoiler
  • Zwarte hemelbekleding
  • Chroom delen exterieur
  • Stuurbekrachtiging

Alles over deze personenauto

Over de Fiat 500

Kilometerstand 117.527 km
Bouwjaar 2011
Kleur Blauw metallic
Bekleding Leder
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback (3-drs)
Aantal deuren 3
Aantal zitplaatsen 4
Bovag garantie 12 maanden
Onderhoudsboekje Beschikbaar
BTW/Marge marge
Kenteken 03-SHN-2
Wegenbelasting € 88 tot € 95 per kwartaal

APK: Nieuwe APK bij aflevering
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze Fiat 500 enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak... echt een droomauto! In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Van de diverse pluspunten is ook het lederen interieur het noemen waard. In deze uitvoering is de 500 voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Het brandstofverbruik is laag, mede dankzij het start-stop systeem. Tot de uitrusting van deze Fiat behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, zwarte hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Ogen op de weg, handen aan het stuur. De audiobediening op het stuur zorgt dat u probleemloos schakelt tussen zenders. U vindt in deze auto ook airconditioning. De uitrusting van deze Fiat is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verstelbaar stuur en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met 12 maanden garantie. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Fiat. Belt u ons snel?

Bij de bouw van de Fiat 500 wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De stijlvolle, luxe uitstraling is inbegrepen in de vorm van leren bekleding. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Staat u voor een stoplicht, dan is er geen aandrijving nodig. Het start-stopsysteem schakelt de motor weer aan als het groen is en u gaat verder rijden. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, zwarte hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Andere zender, andere muziek, meer volume? Met de audiobediening op het stuur is het makkelijk en veilig geregeld. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verstelbaar stuur en lederen versnellingspook horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze auto wordt geleverd met garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Fiat 500. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Openingstijden showroom en werkplaats van 08:30 tot 18:00 uur.
TEL: 0347-370347 / Whatsapp 06 253 79 645 / info@vandompzelaar.nl

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 86 pk
Aantal cilinders 2
Cilinderinhoud 875cc
Topsnelheid 173 km/h
Gewicht 905 kg
Trekgewicht 800 kg
Wielbasis 230 cm
Lengte 355 cm
Breedte 163 cm
Hoogte 149 cm

Opties

Exterieur
Lichtmetalen velgen 16" Achterspoiler Chroom delen exterieur Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Lichtmetalen velgen Uitlaat sierstuk
Infotainment
Multimedia-voorbereiding Radio-cd/mp3 speler Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
Airco Lederen bekleding Sportstoelen Zwarte hemelbekleding Stuurbekrachtiging Stuur verstelbaar Lederen versnellingspook Elektrische ramen voor Achterbank in delen neerklapbaar Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Veiligheid
Airbag(s) hoofd achter Anti Blokkeer Systeem Airbag passagier Airbag(s) hoofd voor Airbag bestuurder Airbag(s) knie Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag(s) side voor
Milieu
Zuinig in verbruik Start/stop systeem
Overige
extra getint glas achter centrale vergrendeling met afstandsbediening

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (snelweg) 3.7 liter per 100km
CO2 uitstoot 95 gram per kilometer

Afleverpakketten

Afleverpakket B

Dit afleverpakket bevat: BOVAG Afleverbeurt

€ 595

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Kees van Dompzelaar
&
Ron de Jong
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
0347-370 347
NL
Totaal € 6.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 6.950