Dacia Duster

1.3 TCe 130 Journey / 2024 NIEUW!!! /

Alles over deze personenauto

Over de Dacia Duster

Kilometerstand 15 km
Bouwjaar 2024
Kleur Wit
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Bovag garantie 12 maanden
Onderhoudsboekje Onbekend
BTW/Marge BTW
Wegenbelasting € 148 tot € 167 per kwartaal

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Dacia Duster. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 15 kilometer afgelegd. In deze SUV vindt u een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Dacia met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. Natuurlijk behoren keyless entry, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De automatische veiligheidssystemen in deze Dacia fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Met de Dacia Duster is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 15 Een krachtige driecilinder benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De audiobediening op het stuur draagt bij aan een veilige rit. Geen afleiding, geen tasten - de knoppen zitten onder uw vingers. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. En deze auto heeft ook regensensor, cruise control, keyless entry, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur als standaard uitrusting.

Deze Dacia is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Dacia Duster Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Indien u interesse heeft in deze Dacia, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Openingstijden showroom en werkplaats van 08:30 tot 18:00 uur.
TEL: 0347-370347 / Whatsapp 06 253 79 645 / info@vandompzelaar.nl

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 131 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1332cc
Topsnelheid 174 km/h
Gewicht 1.221 kg
Wielbasis 267 cm

Opties

Exterieur
Lichtmetalen velgen 17" Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Elektronische remkrachtverdeling Dimlichten automatisch Warmtewerend glas mistlampen voor Keyless entry Dakrails LED koplampen Parkeersensor achter LED dagrijverlichting
Infotainment
Navigatiesysteem Audio installatie Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Multimedia-voorbereiding Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Boordcomputer Stuur verstelbaar Achterbank in delen neerklapbaar Cruise control Regensensor Hoofdsteunen achter Keyless start Lendesteunen (verstelbaar) Elektrische ramen voor Elektrische ramen achter Armsteun voor
Veiligheid
Dodehoek detector Airbag bestuurder Anti doorSlip Regeling Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) hoofd voor Brake Assist System Alarm klasse 1(startblokkering) Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag passagier Achteruitrijcamera Hill hold functie Bandenspanningscontrolesysteem
Milieu
Start/stop systeem
Overige
buitenspiegels in afwijkende kleur extra getint glas achter multimedia scherm standaard electronic climate control Apple Carplay/Android Auto centrale vergrendeling met afstandsbediening kunstlederen stuurwiel Dab Fabrieksgarantie

Milieu

EnergielabelB
CO2 uitstoot 0 gram per kilometer

Afleverpakketten

Afleverpakket B

Dit afleverpakket bevat: BOVAG Afleverbeurt

€ 595

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Kees van Dompzelaar
&
Ron de Jong
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
0347-370 347
NL
Totaal € 26.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 26.950