BMW 2 Serie

218 Active Tourer Sport 136PK / NAVI / PDC / LED / AIRCO / BOVAG /

Bijzondere opties

  • Verstelbare achterbank
  • Mistlampen voor
  • Mediterranblau
  • Automatische airconditioning 2-zone
  • HiFi System Harman Kardon
  • Cruise control
  • Navigatiesysteem
  • Autonomous Emergency Braking
  • Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)
  • Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Park Distance Control achter (PDC)
  • Metaalkleur
  • Cruise control
  • Airco (automatisch)
  • Servotronic
  • Bots herkenning systeem

Alles over deze personenauto

Over de BMW 2 Serie

Kilometerstand 156.216 km
Bouwjaar 2015
Kleur Blauw metallic
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm MPV (5 pers)
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 27 maart 2025
Bovag garantie 12 maanden
Onderhoudsboekje Dealer-onderhouden
BTW/Marge marge
Kenteken 3-ZTJ-03
Wegenbelasting € 190 tot € 207 per kwartaal

BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Het doordachte ontwerp van de BMW 2-serie Active Tourer Sport maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit dealeronderhouden exemplaar heeft 156216 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2015. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Verder is de BMW uitgerust met: LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en start-stopsysteem.

Het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW 2-serie Active Tourer Sport / Navigatie / Pdc / Led / Airco / Bovag een achteropkomend verkeer waarschuwing. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Extra opties op deze auto zijn: cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 2-serie Active Tourer Sport / Navigatie / Pdc / Led / Airco / Bovag is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Fijne optie, die hill hold control. U mag ook automatische hellingproef zeggen. Want dat is het. Geen millimeter achteruit rollen bij het wegrijden. Autorijden wordt steeds makkelijker en veiliger. Ook helpen het autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak? !!! INRUIL MOGELIJK !!!

Stoer staal en superieure rijprestaties: dan weet je dat je met een Duits topmerk te maken heeft. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ook LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en metallic lak zijn aan boord.

Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW 2-serie 218 Active Tourer Sport 136PK / NAVI / PDC / LED / AIRCO / BOVAG / een achteropkomend verkeer waarschuwing. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Op het stuur bevinden zich ook de schakelaars waarmee u de audio bedient. Met parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

In de BMW 2-serie 218 Active Tourer Sport 136PK / NAVI / PDC / LED / AIRCO / BOVAG / heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Door de hill hold control is geen helling meer een probleem om stil te staan. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

Openingstijden showroom en werkplaats van 08:30 tot 18:00 uur.
TEL: 0347-370347 / Whatsapp 06 253 79 645 / info@vandompzelaar.nl

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 136 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 1499cc
Topsnelheid 200 km/h
Gewicht 1.295 kg
Trekgewicht 1.300 kg
Wielbasis 267 cm
Lengte 434 cm
Breedte 180 cm
Hoogte 156 cm

Opties

Exterieur
Metaalkleur Dimlichten automatisch Buitenspiegels elektrisch verstelbaar LED dagrijverlichting mistlampen voor Parkeersensor achter
Infotainment
Navigatiesysteem Stuurwiel multifunctioneel Multimedia-voorbereiding Audioinstallatie met cd-speler Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Audio installatie premium
Interieur
Cruise control Airco (automatisch) Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Boordcomputer Armsteun voor Armsteun achter Regensensor Lederen stuurwiel Elektrische ramen voor en achter Achterbank elektrisch verstelbaar Stuurbekrachtiging Achterbank in delen neerklapbaar
Veiligheid
Autonomous Emergency Braking Airbag(s) hoofd achter Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag passagier Alarm klasse 3 Airbag bestuurder Elektronisch Stabiliteits Programma Hill hold functie Airbag(s) side voor Anti Blokkeer Systeem Bandenspanningscontrolesysteem Airbag(s) hoofd voor Anti doorSlip Regeling
Milieu
Start/stop systeem Zuinig in verbruik
Overige
Verstelbare achterbank Mistlampen voor Mediterranblau Automatische airconditioning 2-zone HiFi System Harman Kardon Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM) Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit Achteropkomend verkeer waarschuwing Park Distance Control achter (PDC) Cruise control Servotronic Bots herkenning systeem extra getint glas achter centrale vergrendeling met afstandsbediening

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (snelweg) 4.3 liter per 100km
CO2 uitstoot 115 gram per kilometer

Afleverpakketten

Afleverpakket B

Dit afleverpakket bevat: BOVAG Afleverbeurt

€ 595

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Kees van Dompzelaar
&
Ron de Jong
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
0347-370 347
NL
Totaal € 11.855
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 11.855